Menjador

L’AMPA gestiona el servei de menjador de l’escola. La comissió de menjador treballa per la qualitat i el bon funcionament del servei.

Pla de funcionament del menjador
En aquest enllaç podeu consultar el pla de funcionament del menjador.

Inscripcions
Les inscripcions al servei de menjador ja estan obertes i es tancaran el 12 de setembre de 2019.

Els passos a realitzar per fer la inscripció són:

Si voleu carregar els rebuts a un número de compte diferent del que teniu informat com a socis de l’AMPA (o en cas de que no sigueu socis de l’AMPA) haureu domplir un full de dilegència bancària i fer-nos-la arribar per mail escanejada, o mitjançant foto, o deixant-la a la bústia de l’AMPA, o donar-la a la persona coordinadora de menjador abans del dia 12 de setembre.

Si algú no sap omplir el formulari o no disposa de connexió a internet, pot passar pel despatx de l’AMPA on l’ajudarem. No s’acceptaran inscripcions en paper.
Coordinadors de menjador
 Si necessiteu parlar amb els coordinadors de menjador, els podreu trobar a l’escola cada dia de 9:00h a 10:00h del matí. També podeu contactar amb ells per telèfon:
  • Nùmero director pedagògic: Carles – 699409840
  • Nùmero coordinadora administrativa: Fefi – 696865543
Obrim el menjador als pares i mares

Durant el curs 2016/17 i amb l’objectiu de seguir de primera mà com funcionava el menjador de l’escola, vam obrir-lo als pares.

Amb l’objectiu de garantir la qualitat del servei de menjador, l’AMPA demana la col.laboració als pares i mares que vulguin i puguin anar-hi un dia a tastar el menú escolar.

Important: caldrà inscriure’s a través d’aquest formulari i esperar confirmació per mail. Per tal de poder-hi anar a dinar, cal comprar un tiquet de 4€ pel caixer de la caixa seleccionant l’opció “sense codi de barres” i introduint el codi 0577610. Seguidament, nosaltres avisarem als responsables del menjador i us enviarem un mail de confirmació.

Posteriorment, us demanarem que ompliu una enquesta per saber la vostra opinió.