Menjador

L’AFA gestiona el servei de menjador de l’escola. La comissió de menjador treballa per la qualitat i el bon funcionament del servei.

Pla de funcionament del menjador
En aquest enllaç podeu consultar el pla de funcionament del menjador.

Inscripcions
Les inscripcions al servei de menjador ja estan obertes i fins el 14 de setembre de 2020.

Els passos a realitzar per fer la inscripció són:

Si voleu carregar els rebuts a un número de compte diferent del que teniu informat com a socis de l’AFA (o en cas de que no sigueu socis de l’AFA) haureu domplir un full de dilegència bancària i fer-nos-la arribar per mail escanejada, o mitjançant foto, o deixant-la a la bústia de l’AFA, o donar-la a la persona coordinadora de menjador abans del dia 14 de setembre.

Alumnes eventuals
L’alumnat eventual cal que compri el tiquet corresponent seguint les indicacions i el deixi a la bustia exterior de la porta principal (o a la bústia d’infantil si s’escau) abans de les 10 h, en cas que no pogui, cal que envïi una foto del tiquet per whatsapp i que posteriorment el deixi a la bústia tan aviat com pugui.

També cal que avisi per Whatsapp a la coordinadora Fefi abans de les 9:30 h.

Coordinadors de menjador
Si necessiteu parlar amb els coordinadors de menjador, podeu contactar-hi per telèfon:
  • Número directora pedagògica: Mònica – 699409840
  • Número coordinadora administrativa: Fefi – 696865543
Obrim el menjador als pares i mares TEMPORALMENT FORA DE SERVEI (Covid 19)

Durant el curs 2016/17 i amb l’objectiu de seguir de primera mà com funcionava el menjador de l’escola, vam obrir-lo als pares.

Amb l’objectiu de garantir la qualitat del servei de menjador, l’AFA demana la col.laboració als pares i mares que vulguin i puguin anar-hi un dia a tastar el menú escolar i comprovar el funcionament del servei.

Important: caldrà inscriure’s a través d’aquest formulari i esperar confirmació per mail. Per tal de poder-hi anar a dinar, cal comprar un tiquet de 4€ pel caixer de la caixa seleccionant l’opció “sense codi de barres” i introduint un codi que cal demanar a la Fefi. Seguidament, nosaltres avisarem als responsables del menjador i us enviarem un mail de confirmació.

Posteriorment, us demanarem que ompliu una enquesta per saber la vostra opinió.