Menjador

L’AFA gestiona el servei de menjador de l’escola. La comissió de menjador treballa per la qualitat i el bon funcionament del servei.

Pla de funcionament del menjador
En aquest enllaç podeu consultar el pla de funcionament del menjador.

Inscripcions
Els passos a realitzar per fer la inscripció són:

Alumnes eventuals
L’alumnat eventual cal que compri el tiquet corresponent seguint les indicacions exposades en la circular informativa i el deixi a la bustia exterior de la porta principal (o a la bústia d’infantil si s’escau) abans de les 10 h.

També cal que avisi per Whatsapp al número 6966865543 abans de les 9:30 h.

Coordinadors de menjador
Si necessiteu parlar amb els coordinadors de menjador, podeu contactar-hi per telèfon al 696865543.
Obrim el menjador als pares i mares 

Durant el curs 2016/17 i amb l’objectiu de seguir de primera mà com funcionava el menjador de l’escola, vam obrir-lo als pares.

Amb l’objectiu de garantir la qualitat del servei de menjador, l’AFA demana la col.laboració als pares i mares que vulguin i puguin anar-hi un dia a tastar el menú escolar i comprovar el funcionament del servei.

Important: caldrà inscriure’s a través d’aquest formulari i esperar confirmació per mail. Per tal de poder-hi anar a dinar, cal comprar un tiquet de 4€ pel caixer de la caixa seleccionant l’opció “sense codi de barres” i introduint un codi que cal demanar a la Fefi. Seguidament, nosaltres avisarem als responsables del menjador i us enviarem un mail de confirmació.

Posteriorment, us demanarem que ompliu una enquesta per saber la vostra opinió.