Monitoratge

La tasca principal de la Comissió d’Extraescolars és vetllar per la qualitat de les activitats organitzades. En aquesta línea és fonamental comptar amb experts i professionals que acreditin la seva experiència i formació a cadascuna de les activitats que organitza l’AMPA. Aquest fet ens permet garantir a les famílies de l’escola que comptem amb un equip de monitoratge experimentat i professional.
A continuació us presentem els perfils professionals de cadascun d’ells:

Aprenem a gestionar les emocions

Irene Mundó

Psicologia i facilitadora VEiE, llicenciada en psicologia, responsable infantil del centre VEiE Girona i psicoterapeuta infantil, realització de reducació, diagnòstics, tractament i intervenció

Postgrau en la mort i el dol. i postgrau en acompanyament histolític en processos de pèrdua i dol

English i Français-Hub 

La Bara ha treballat durant uns 15 anys com a professora d’anglès amb nens, adults i empreses, i els idiomes són la seva passió. És co-fundadora de The Hub, on imparteix diferents cursos a nens petits, adolescents i adults, com ara cuina en anglès. Li agrada incorporar la creativitat en tots els seus cursos. També exerceix com a docent d’anglès a EUSES (Campus de Salt). És llicenciada en filologia anglesa i alemanya per la Universitat Masaryk (2004, República Txeca) i té el Certificat DELTA de la Universitat de Cambridge – Diploma d’Ensenyament d’anglès a parlants d’altres idiomes – (2008, IH Barcelona). També és examinadora oficial de Cambridge, nivells PET i FCE. La Bara és molt graciosa i simpàtica. A més a més, li encanta pintar, cosir, restaurar mobles, fer BTT, esports d’hivern, pilates, i estar amb la seva família.

Natasha Lowes

La Natasha és una educadora infantil amb una llarga trajectòria, apassionada per l’ensenyament i entusias

mada per formar part de l’etapa formativa dels infants, ajudant-los en el domini de la llengua. Durant sis anys va dirigir amb molt èxit una escola bressol al Regne Unit, ensenyant a nens de múltiples nacionalitats i cultures l’anglès com a segona llengua (EAL). Té el Diploma de Nivell 3 de Children and Young People’s Workforce i actualment està acabant el TEFL Certificate (TEFL Academy UK). La Natasha és molt divertida i sociable. Li agrada viatjar, conèixer noves cultures i cuines i sobretot passar temps amb la seva família.

Dansa Irlandesa i Jocs i dansa en anglès

Celi Graells 

Formada com a ballarina de dansa irlandesa a Mediterrània i a Aires Celtes, així com en altres disciplines artístiques com el Teatre, Gimnàstica rítmica, Arts plàstiques i cursos com el d’estimulació musical de la Dàmaris Gelabert. Actualment, també s’està formant com a ballarina de clàssic. Està cursant el CFGS en educació infantil i el postgrau en Moviment i Educació al Institut del teatre.
Exerceix com docent a Mediterrània Escola de dansa irlandesa i al centre de cultura celta de Catalunya en diverses activitats extraescolars.
Actua com a ballarina de la Troupe de l’Escola Mediterrània

Pau Molina

Llicenciat en Psicologia per la UdG i Màster en Dansa Tradicional  Limerick. Ha realitzat diversos cursos de formació en l’àmbit de l’educació artística i les arts,

Irlandesa per la Universitat de Actualment exerceix com a docent al Centre de Cultura celta de Catalunya i a l’escola Mediterrània, també realitza el curs d’estimulació artística transdisciplinar per a infants al Jardí Artístic.
Actua com a ballarí amb la troupe de l’Escola Mediterrània entre ells el curs d’estimulació   musical Totsona amb Dàmaris Gelabert. Ha participat en formacions artístiques com el grup de música Parada Kardia-k, màgic Gupss i duet de ball conjuntament amb Betlem Burcet.

Expressió corporal /Funky

Silvana Parra

Comença en el món del ball als 16 anys, amb el ball de saló a l’Escola de Ball Avança. Als 18 anys comença obrir-se camí en el ball esportiu. Als 21 anys es treu el primer títol de ball (Medalla de Bronze). Realitza classes amb l’Adriana Torrabadella, Victor Buenavida i Petra Cernakova.
Actuament es dedica a la seva escola AVANÇA i diverses exhibicions d’ell i dels seus alumnes, com també competicions de llatins i estandard.

Irina Kucharzuck

Comença els seus estudis de dança als set anys d’edat éssent alumne a l’Escola Nacional de Dances de Buenos Aires, Argentina on es va formar amb Dansa Clásica i Contemporánea. Al 2003 va començar a cursar la Llicenciatura en Composició Coreogràfica en Comèdia Musical a l’Institut Universitari Nacional de les Arts. Al mateix temps va assistir a diferents clases de Ritmes Llatins, Tango Argentí i Balls de Saló a la ciutat de Buenos Aires amb distigits Mestres. Des del 2009 viu a Catalunya on continua la seva formació amb Ball Esportiu de Competició.

Judo

Jaime Salas

Mestre-Entrenador Nacional de Judo
Tècnic Superior d’Esport
C. Negre 7 DAN de Judo

Música i Piano

Begoña Gonzalez 

Fa classes a la nostra escola des del 2013 en les extraescolars de música i piano. Té el títol oficial de professora de piano corresponent al Grau Mitjà de Música especialitat en piano al Conservatori Oficial de Música de Girona “Isaac Albeniz”.

Gimnàstica rítmica

Paula Bataller 

Entrenadora i jutge nacional de gimnàstica rítmica
Títol técnica esportiva de nivell II
Graduada en Publicitat i Relacions públiques a la Universitat de Girona
Actualment, cap d’entrenadores del Club Rítmica Girona.

Teatre

Maria Cambil

Estudiant del Grau d’Arts Escèniques a l’Escola Universitária ERAM, està especialitzada en interpretació i direcció escènica. Ho combina amb feines de modelatge, cinema, teatre, educació i direcció de lleure. Ha rebut formació per part de professionals del sector com per exemple Sílvia Escuder, Marta Marco, Ernest Villegas, Josep Maria Miró, Marc Artigau, Alberto Díaz, Lluís Homar i Jordi Duran i Roldós.

Nekane Bea

Estudiant del Grau en Arts Escèniques a l’Escola Universitària ERAM amb professors com Josep Maria Miró, Alberto Díaz, Marc Artigau, Sílvia Escuder o Lluís Homar. Ha estudiat al Col·legi del Teatre de Barcelona. Treballa en el lleure des dels 16 anys.