Monitoratge

La tasca principal de la Comissió d’Extraescolars és vetllar per la qualitat de les activitats organitzades. En aquesta línea és fonamental comptar amb experts i professionals que acreditin la seva experiència i formació a cadascuna de les activitats que organitza l’AMPA. Aquest fet ens permet garantir a les famílies de l’escola que comptem amb un equip de monitoratge experimentat i professional.
A continuació us presentem els perfils professionals de cadascun d’ells:

 • Aprenem a gestionar les emocions

 • Irene Mundó
 • Psicologia i facilitadora VEiE
 • Llicenciada en psicologia
 • Responsable infantil del centre VEiE Girona i psicoterapeuta infantil
 • Realització de reducació, diagnòstics, tractament i intervenció
 • Postgrau en la mort i el dol.
 • Postgrau en acompanyament histolític en processos de pèrdua i dol
 • EnglishHub – Anglès creatiu, dinàmic i divertit

  Bara Simonova

  La Bara ha treballat durant uns 15 anys com a professora d’anglès amb nens, adults i empreses, i els idiomes són la seva passió. És co-fundadora de The Hub, on imparteix diferents cursos a nens petits, adolescents i adults, com ara cuina en anglès. Li agrada incorporar la creativitat en tots els seus cursos. També exerceix com a docent d’anglès a EUSES (Campus de Salt). És llicenciada en filologia anglesa i alemanya per la Universitat Masaryk (2004, República Txeca) i té el Certificat DELTA de la Universitat de Cambridge – Diploma d’Ensenyament d’anglès a parlants d’altres idiomes – (2008, IH Barcelona). També és examinadora oficial de Cambridge, nivells PET i FCE. La Bara és molt graciosa i simpàtica. A més a més, li encanta pintar, cosir, restaurar mobles, fer BTT, esports d’hivern, pilates, i estar amb la seva família.

  Natasha Lowes

  La Natasha és una educadora infantil amb una llarga trajectòria, apassionada per l’ensenyament i entusias

  mada per formar part de l’etapa formativa dels infants, ajudant-los en el domini de la llengua. Durant sis anys va dirigir amb molt èxit una escola bressol al Regne Unit, ensenyant a nens de múltiples nacionalitats i cultures l’anglès com a segona llengua (EAL). Té el Diploma de Nivell 3 de Children and Young People’s Workforce i actualment està acabant el TEFL Certificate (TEFL Academy UK). La Natasha és molt divertida i sociable. Li agrada viatjar, conèixer noves cultures i cuines i sobretot passar temps amb la seva família.

 • Dansa Irlandesa i Jocs i dansa en anglès

  Celi Graells 

  fotoceli

  Formada com a ballarina de dansa irlandesa a Mediterrània i a Aires Celtes, així com en altres disciplines artístiques com el Teatre, Gimnàstica rítmica, Arts plàstiques i cursos com el d’estimulació musical de la Dàmaris Gelabert. Actualment, també s’està formant com a ballarina de clàssic. Està cursant el CFGS en educació infantil i el postgrau en Moviment i Educació al Institut del teatre.
  Exerceix com docent a Mediterrània Escola de dansa irlandesa i al centre de cultura celta de Catalunya en diverses activitats extraescolars.
  Actua com a ballarina de la Troupe de l’Escola Mediterrània

  Pau Molina                                                                                       

  Llicenciat en Psicologia per la UdG i Màster en Dansa Tradicional  Limerick. Ha realitzat diversos cursos de formació en l’àmbit de l’educació artística i les arts,

  Irlandesa per la Universitat de Actualment exerceix com a docent al Centre de Cultura celta de Catalunya i a l’escola Mediterrània, també realitza el curs d’estimulació artística transdisciplinar per a infants al Jardí Artístic.
  Actua com a ballarí amb la troupe de l’Escola Mediterrània

 • entre ells el curs d’estimulació   musical Totsona amb Dàmaris Gelabert. Ha participat en formacions artístiques com el grup de música Parada Kardia-k, màgic Gupss i duet de ball conjuntament amb Betlem Burcet.

 • Dansa Moderna/Funky

  Silvana Parra

  Comença en el món del ball als 16 anys, amb el ball de saló a l’Escola de Ball Avança. Als 18 anys comença obrir-se camí en el ball esportiu. Als 21 anys es treu el primer títol de ball (Medalla de Bronze). Realitza classes amb l’Adriana Torrabadella, Victor Buenavida i Petra Cernakova.
  Actuament es dedica a la seva escola AVANÇA i diverses exhibicions d’ell i dels seus alumnes, com també competicions de llatins i estandard.

  Irina Kucharzuck

  Comença els seus estudis de dança als set anys d’edat éssent alumne a l’Escola Nacional de Dances de Buenos Aires, Argentina on es va formar amb Dansa Clásica i Contemporánea. Al 2003 va començar a cursar la Llicenciatura en Composició Coreogràfica en Comèdia Musical a l’Institut Universitari Nacional de les Arts. Al mateix temps va assistir a diferents clases de Ritmes Llatins, Tango Argentí i Balls de Saló a la ciutat de Buenos Aires amb distigits Mestres. Des del 2009 viu a Catalunya on continua la seva formació amb Ball Esportiu de Competició.

  Judo

 • Jaime Salas

  Mestre-Entrenador Nacional de Judo
  Tècnic Superior d’Esport
  C. Negre 7 DAN de Judo

 • Música i Piano

  Begoña Gonzalez 

  Fa classes a la nostra escola des del 2013 en les extraescolars de música i piano. Té el títol oficial de professora de piano corresponent al Grau Mitjà de Música especialitat en piano al Conservatori Oficial de Música de Girona “Isaac Albeniz”.

 • Gimnàstica rítmica

  Paula Bataller 

  Entrenadora i jutge nacional de gimnàstica rítmica
  Títol técnica esportiva de nivell II
  Graduada en Publicitat i Relacions públiques a la Universitat de Girona
  Actualment, cap d’entrenadores del Club Rítmica Girona.

 • Francès

  fotomuriel2016

  Muriel Muñoz Finkelstein

  Llicenciada en lletres Modernes per a la Universitat de Toulouse-le-Mirail (França) i professora de francès amb estudis a l’Instituto Superior del Professorado “Joaquin V. Gonzalez” (Argentina) i professora d’anglès amb estudis de nivell Advanced. Stanton School (Londres) i Nivell B2 d’anglès (EOI de Girona).
  Ha treballat durant anys a Buenos Aires com a professora de francès en el ” Colegio Nacional de Buenos Aires” , “Col.legi basc-francès “Euskal-Echea” , ” Institut d’Idiomes “CELF” i “l’Alliança Francesa” . A frança com Assistent Cultural en diferents escoles i també com a professoa al Lycée “Saint-Semin” de Tolouse.
  Ja resident a Girona ha estat a l’Escola d’idiomes “Kensington School” i organitzant el casal d’estiu (Summer Camp).