Menjador

Des d’aquest pròxim curs 2017-18, l’AMPA gestiona el servei de menjador de l’escola. La comissió de menjador treballa per la qualitat i el bon funcionament del servei.

Les inscripcions al servei de menjador ja estan obertes i es tancaran el dia 12 de setembre.
Els passos a realitzar per fer la inscripció són:

Si voleu carregar els rebuts a un número de compte diferent del que teniu informat com a socis de l’AMPA (o en cas de que no sigueu socis de l’AMPA) haureu domplir un full de dilegència bancària i fer-nos-la arribar per mail escanejada, o mitjançant foto, o deixant-la a la bústia de l’AMPA, o donar-la a la persona coordinadora de menjador abans del dia 12 de setembre.

Si algú no sap omplir el formulari o no disposa de connexió a internet, se li facilitarà un sistema d’inscripció alternatiu.

 

Coordinadors de menjador
 Si necessiteu parlar amb els coordinadors de menjador, els podreu trobar a l’escola cada dia de 9:00h a 10:00h del matí. També podeu contactar amb ells per telèfon:
  • Nùmero director pedagògic: Eloi – 699409840
  • Nùmero coordinadora administrativa: Fefi – 696865543
Obrim el menjador als pares i mares

Amb l’objectiu de garantir la qualitat del servei de menjador, l’AMPA ha proposat obrir el menjador als pares i mares que vulguin anar-hi un dia i fer el tastet del menú escolar. Important: caldrà inscriure’s a través d’aquest formulari.