La Quina

20171215_174729El passat Divendres 15 de Desembre vàrem celebrar la cinquena edició de la quina de la nostra associació. Com ho hem vingut fent sempre, a les cinc de la tarda, varen començar a rodolar les boletes de la sort amb l’assistència d’unes 300 persones, que vàrem donar un caliu molt especial a la festa.

A part de la butlleta normal de joc, amb premis a les diferents línies i quines, que Déu n’hi do el generoses que eren, es va fer la ja tradicional jugada de la “Superquina” i una emocionant (i competida) “Antiquina”.
Enguany, també hem estrenat una nova modalitat de premi, consistent en regalar un petit obsequi a la persona (o persones) que tinguessin acabada la numeració del seu DNI, a partir d’una xifra que el nostre “canari” anava anunciant des del micròfon.

IMG-20171215-WA0010 (1)No cal que us recordem que la festa va ser possible gràcies a la esplèndida col·laboració de diverses empreses i entitats, tals com Camping Bassegoda Park, La Molina, Cocteleria Nikteri’s, Radical Bikes, Escola de dans Mediterrània, Lipstick, Forn Franquesa de Perafita, bijuteria Ohh My Ring, Observatori d’Albanyà, Carns i Embotits Mercader, Casa de colònies Can Caballé , Pizzeria Corsaro, Shiatsu, eBici.cat, Hìpica Raul Pinteño, bombons Gluki, Gran circ de Nadal, UniBasquet Girona i Centre de Gestió sanitària Girona, que ens varen oferir una mostra dels seus productes i serveis, i que tant estaran gaudint els afortunats.

També, com no (per favor!!), a la tasca desinteressada de molts companys de l’AMPA, que varen treballar de valent durant tot el dia de la celebració.

A tots, a totes, públic i col·laboradors, moltes, moltíssimes gràcies.
Us hi esperem l’any vinent.

Les empreses i entitats que han col·laborat aportant regals promocionals són:

corsaro fornfranquesa HIPICA logo centre gestio logo_bassegoda logo_vertical_200px logo-6 Logo-75-aniversari-vertical-negre logo-dibiux-caballe logoEbiciCOLORalta Logo-Gluki logo-lipstick logo-nikterys logo-observatori LOGO-RADIKALBIKES-LLARG-sense-fons logo-winepalace mercader ohhmyringlogoweb