Monitoratge

La tasca principal de la Comissió d’Extraescolars és vetllar per la qualitat de les activitats organitzades. En aquesta línea és fonamental comptar amb experts i professionals que acreditin la seva experiència i formació a cadascuna de les activitats que organitza l’AMPA. Aquest fet ens permet garantir a les famílies de l’escola que comptem amb un equip de monitoratge experimentat i professional.
A continuació us presentem els perfils professionals de cadascun d’ells:

 • Anglès

  Little London Club

 • Funky

  Silvana Parra Barretta

  Comença en el món del ball als 16 anys, amb el ball de saló a l’Escola de Ball Avança. Als 18 anys comença obrir-se camí en el ball esportiu. Als 21 anys es treu el primer títol de ball (Medalla de Bronze). Realitza classes amb l’Adriana Torrabadella, Victor Buenavida i Petra Cernakova.
  Actuament es dedica a la seva escola AVANÇA i diverses exhibicions d’ell i dels seus alumnes, com també competicions de llatins i estandard.

  Irina Kucharzuck

  Comença els seus estudis de dança als set anys d’edat éssent alumne a l’Escola Nacional de Dances de Buenos Aires, Argentina on es va formar amb Dansa Clásica i Contemporánea. Al 2003 va començar a cursar la Llicenciatura en Composició Coreogràfica en Comèdia Musical a l’Institut Universitari Nacional de les Arts. Al mateix temps va assistir a diferents clases de Ritmes Llatins, Tango Argentí i Balls de Saló a la ciutat de Buenos Aires amb distigits Mestres. Des del 2009 viu a Catalunya on continua la seva formació amb Ball Esportiu de Competició.

 • Judo

  Jaime Salas

  Mestre-Entrenador Nacional de Judo
  Tècnic Superior d’Esport
  C. Negre 7 DAN de Judo

 • Música

  Begoña Gonzalez Juan

  Títol oficial de professora de piano corresponent al Grau Mitjà de Música especialitat en piano al Conservatori Oficial de Música de Girona “Isaac Albeniz”.

 • Tenis taula

  Elisabeth Granados Artacho

  Entrenadora Oficial de I Nivell. Incia la pràctica de l’esport als 5 anys aconseguint nombrosos títols als Campionats d’Espanya i als Premis Internacionals. Durant l’etapa d’ESO va aconseguir una beca per a estar al Centre de Rendiment Esportiu de Sant Cugat a Barcelona. Durant l’epoca dels seus estudis va competir al màxim nivell esportiu : la Lliga Española i la Lliga Europea de Tennis Taula.

 • Gimnàstica rítmica

  Paula Bataller Abulí

  Entrenadora i jutge nacional de gimnàstica rítmica
  Títol técnica esportiva de nivell II
  Graduada en Publicitat i Relacions públiques a la Universitat de Girona
  Actualment, cap d’entrenadores del Club Rítmica Girona.

 • Francès

  fotomuriel2016

  Muriel Muñoz Finkelstein

  Llicenciada en lletres Modernes per a la Universitat de Toulouse-le-Mirail (França) i professora de francès amb estudis a l’Instituto Superior del Professorado “Joaquin V. Gonzalez” (Argentina) i professora d’anglès amb estudis de nivell Advanced. Stanton School (Londres) i Nivell B2 d’anglès (EOI de Girona).
  Ha treballat durant anys a Buenos Aires com a professora de francès en el ” Colegio Nacional de Buenos Aires” , “Col.legi basc-francès “Euskal-Echea” , ” Institut d’Idiomes “CELF” i “l’Alliança Francesa” . A frança com Assistent Cultural en diferents escoles i també com a professoa al Lycée “Saint-Semin” de Tolouse.
  Ja resident a Girona ha estat a l’Escola d’idiomes “Kensington School” i organitzant el casal d’estiu (Summer Camp).

 • Jocs i dansa en anglès

  Celi Graells Martinez

fotoceli
Formada com a ballarina de dansa irlandesa a Mediterrània i a Aires Celtes, així com en altres disciplines artístiques com el Teatre, Gimnàstica rítmica, Arts plàstiques i cursos com el d’estimulació musical de la Dàmaris Gelabert. Actualment, també s’està formant com a ballarina de clàssic. Està cursant el CFGS en educació infantil i el postgrau en Moviment i Educació al Institut del teatre.
Exerceix com docent a Mediterrània Escola de dansa irlandesa i al centre de cultura celta de Catalunya en diverses activitats extraescolars.
Actua com a ballarina de la Troupe de l’Escola Mediterrània

Pau Molina Corbera

fotopau
Llicenciat en Psicologia per la UdG i Màster en Dansa Tradicional Irlandesa per la Universitat de Limerick. Ha realitzat diversos cursos de formació en l’àmbit de l’educació artística i les arts, entre ells el curs d’estimulació musical Totsona amb Dàmaris Gelabert. Ha participat en formacions artístiques com el grup de música Parada Kardia-k, màgic Gus i duet de ball conjuntament amb Betlem Burcet.
Actualment exerceix com a docent al Centre de Cultura celta de Catalunya i a l’escola Mediterrània, també realitza el curs d’estimulació artística transdisciplinar per a infants al Jardí Artístic.
Actua com a ballarí amb la troupe de l’Escola Mediterrània