Escola de pares i mares

L’objectiu d’aquesta iniciativa és basa en organitzar activitats formatives per reforçar les competències educatives a les famílies i afavorir la implicació de tots i totes a l’entorn educatiu.

Si estás interessat en assistir a alguna sessió de l’Escola de Pares i Mares, et pots inscriure gratuïtament a través d’aquest formulari

Si ets pare o mare de l’escola i et vols involucrar en aquesta iniciativa, pots contactar amb l’AMPA.

Propera sessió

El dimarts, 21 de novembre a les 20:00 h, la comissió d’Escola de Pares i Mares de l’AMPA, us convida a una nova xerrada. Aquesta vegada vindran els Mossos d’Esquadra que ens ofereixen una sessió informativa sobre la importància d’educar els nostres fills en l’ús d’Internet: com filtrar els continguts inadequats, l’empremta digital: la privacitat i les xarxes socials, pautes per l’ús de telèfons intel·ligents amb els menors o com utilitzar la webcam amb seguretat, entre d’altres.

La compra del telèfon intel·ligent o de la tauleta tàctil, significa entregar-los unes eines de gran potencial, connectades constantment, i la seva utilització implica la pèrdua de part de la intimitat, a canvi de facilitar-nos algunes tasques, obtenir informació o relacionar-nos a través de les xarxes socials.

És per això que ens aconselleram sobre com prevenir: el ciberassetjament, la usurpació de la nostra identitat, els jocs d’extremada violència o online, l’assetjador sexual per grooming o com evitar el sexting, entre d’altres.

Explicaran la importància de desenvolupar una bona reputació digital ja que moltes de les nostres accions deixen l’anomenada empremta digital. També parlarem sobre els programes de control parental, perquè serveixen i en quins casos es poden utilitzar.

Si voleu assistir aquesta conferència tan interessant us podeu inscriure a través d’aquest formulari.

Documentació relacionada:

Us hi esperem a tots!