Revolta escolar

DIVENDRES 16 D’ABRIL ATUREM EL TRÀNSIT DEL CARRER ANDREU TUYET I SANTAMARIA A LA SORTIDA DE L’ESCOLA

Escola i AFA Pericot s’han adherit a la campanya Revolta Escolar per reivindicar un entorn escolar segur, saludable i sostenible.

Us animem a que us quedeu a la sortida de l’escola i us uniu a la concentració per fer visible i necessari un tracte de l’espai públic diferent, on els desplaçaments a peu, bicicleta, patins, etc. tinguin major pes que el vehicle motoritzat, tenint en compte que el 85% de l’alumnat viu a menys de 3 km de l’escola. Amb una configuració i disseny de l’espai públic diferent a l’actual s’incrementarien en un 30% els desplaçaments amb bicicletes. (Dades obtingudes a partir de l’enquesta sobre hàbits de mobilitat realitzada a les famílies de l’escola)

L’acció té un caire reivindicatiu però alhora festiu i per aquest motiu us proposen un seguit d’activitats a fer durant l’estona que durarà la concentració: pintar mandales (més avall us en facilitem perquè us pugueu descarregar i portar impreses), fer un mural amb guixos al terra, posarem música per poder ballar i cantar, curses de patinets, jugar a la xarranca, etc. D’altra banda, podeu portar pancartes i cartells fets de casa o els podeu fer al inici de l’acte (porteu fulls, cartrons, retoladors, colors, etc.).

Us demanem que porteu el material necessari per fer les activitats que us proposem, ja que per mesures COVID cada nen hauria de fer servir el seu.

En groc el tram de carrer que quedarà tallat de 16 a 17:15h

Cartells per imprimir

Mandales per imprimir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *