Taller d’educació emocional i neurociència, els dies 2 d’abril i 4 de maig

La comissió de l’Escola de famílies ens ha preparat aquest taller de dues sessions:
Taller d’educació emocional i neurociència. Fonaments i estratègies per ajudar els nostres fills (Com, què i perquè)

En aquest taller es plantejarà una fonamentació teòrico-pràctica basada en la neurociència que permetrà un replantejament del vincle educatiu amb els nostres fills i filles i establirà unes línies d’actuació que es revisaran en la següent sessió del taller.
Ponent: Dra. Carme Timoneda i Gallart, Dra. en Ciències de l’Educació i professora de la Universitat de Girona. Presidenta de la Fundació Carme Vidal i Xifre de Neuropsicopedagogia. Investigadora en Neurociència i escriptora de diversos llibres.
Sessions: dies 2 d’abril i 4 de maig a les 19:30 al menjador de l’Escola.
Preu: 10 euros (inclou les dues sessions)
Cal fer l’ingrés al número de compte de l’AFA Pericot ES96 0081 1830 8100 0601 8211 indicant en el concepte el mateix nom que consta en aquesta inscripció la paraula Taller, per exemple: García-Pujol, Taller
Assignació per ordre d’inscripció. Màxim 30 famílies d’infantil (P3, P4 i P5). Només socis de l’AFA.
Inscripcionshttps://forms.gle/aeLrCtWW6jHoDu4i6
Us hi esperem!