Propera xerrada escola de pares: 5 de març

La nostra Escola de Pares organitza aquesta xerrada tan interessant:
Títol: El meu fill no no m’escolta
Subtítol:Si vols influir en un nen, vincula’t
Dia: Dimarts 5 de març a les 20 hores.

La segona xerrada d’aquest curs està orientada al vincle que establim amb els nostres fills i/o alumnes. El vincle és la base de tota relació: familiar, educativa, escolar… En aquesta xerrada es donaran eines per millorar el vincle afectiu. Aquest vincle ens serveix perquè els nens ens escoltin, estiguin atents, col·laborin i acceptin els límits i normes.
Quan els pares i els nens aprenen a tenir consciència de les seves emocions, la relació i el vincle millora, així com l’autoestima i l’autoconfiança. 
La xerrada anirà a  càrrec de Irene Mundó, psicòloga i facilitadora de grups Veie Girona i Marta Vilardell, terapeuta ocupacional, facilitadora de grups i directora del Veie Girona. Ambdues professionals del centre Veie, institució responsable de l’extraescolar sobre educació emocional que es fa a l’escola.

Podeu inscriure-us a través d’aquest formulari

Aquí podeu veure el full informatiu de la xerrada.